Obrázek se nahrává...Zavřít

 

17. - 21.6. 2019

Pondělí
Přesnídávkašumavský chléb, pomazánkové máslo, ovoce, mléčný koktejl 1a,b,7
Polévkapórková 1a,9
Obědkuskusový nákyp s jablky 1a,3,7
Svačinahouska, tvarohová pomazánka, paprika 1a,7
Úterý
Přesnídávkaveka, Senegal pomazánka, rajče, caromléko 1a,3,4,7
Polévkas luštěninovými trhánky 9
Obědrajská omáčka, masové placičky, těstoviny 1a,3,7
Svačinavícezrnný chléb, máslo, pomeranč 1a,b,c,d,7
Středa
Přesnídávkavesnický chléb, masová pomazánka, okurka, bílá káva 1a,b,7
Polévkazeleninová s těstovinovou rýží 1a,3,9
Obědtreska po mlynářsku, brambory, rajče 1a,4,7
Svačinajahodový chlebíček, jahody 1a,3,7 + ovoce domů
Čtvrtek
Přesnídávkameruňkový jogurt s cereáliemi, banán, ovocná šťáva 1a,7,8
Polévkase špaldovými knedlíčky 1a,e,9
Obědkuřecí nudličky v bylinkové omáčce, rýže s jarní cibulkou 1a,7
Svačinachléb, rama, strouhaný sýr, cherry rajčátka 1a,b,7
Přesnídávkachléb žitný se slunečnicí, pomazánka tvarohová se sušenými rajčaty, paprika 1a,b,7
Polévkacizrnový krém 1a,9
Obědpřírodní vepřový plátek, bramborová kaše, zeleninová obloha 7
Svačinasypaný rohlík, ovoce 1a

 

Po celý den pitný režim voda, ovocný čaj, ovocná šťáva.
Jídelníček sestavily dle norem platných pro zdravé školní stravování předškolních dětí vedoucí ŠJ Vančurová Klára a kolektiv kuchařek.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek: a)pšenice, b) žito, c)ječmen, d)oves, e)špalda,f)kamut
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich

UPOZORNĚNÍ:
Školní jídelna je povinna označit vyrobený pokrm alergenní složkou a má pouze funkci informační jako každý výrobce potravin a pokrmů. Není možné se při výrobě velkého počtu jídel věnovat strávníkům s potravinovou alergií jednotlivě. Tuto skutečnost si musí každý strávník (rodič) uhlídat sám.

Odhlášení stravy

Odhlášení je možné do 7. hodiny dne odhlášení.
Jméno dítěte:
Kontakt (telefon/email):
Termín:
Souhlasím s odesláním a se zpracováním osobních údajů podle podmínek GDPR: